ÇATAK İLKOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, sorgulayan, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul DynEd AkılZon e-Twinning Zonguldak Okuyor
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning

Telefon - (0372) 383 04 48

WEB - https://alaplicatakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - CANBAZLI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ CANBAZLI MERKEZ KÜME EVLERİ NO1 ALAPLI / ZONGULDAK

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım belli saatlerde öğretmen servisleri ile gerçekleşmektedir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 14 km mesafededir.