"BENİM HİKAYEM" KLİBİ YAYINDA

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün desteği ve işbirliği ile Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından Kamera,Senaryo ve Kurgu eğitimi kapsamında yapılan etkinliğe ait klip yayınlandı.

04.12.2021 617


TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün desteği ve işbirliği ile Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından 10 pilot ilden seçilen okullarda kamera, senaryo ve kurgu eğitimi düzenlendi. İlimizi temsilen yer aldığımız projenin sonunda hazırlanan ve öğrencimiz Kerim Alp TÜRKOĞLU'nun da seslendirdiği "Ilgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın" şarkı klibi ulusal medya ve haber kanallarında yayınlandı.

Bu güzel projenin hazırlanmasında emeği geçen TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'ne, Dernek Başkanı Sayın Aytekin POLATEL Beyefendi nezdinde Türkiye Haber Kameramanları Derneği'ne, yönetmen Sinan DEMİRKAYA'ya, bu projeye dahil olmamızı sağlayan Zonguldak İl Mİlli Eğitim Müdürlüğü ve Alaplı İlçe Mİlli Eğitim Müdürlüğüne Çatak İlkokulu ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

 

 Klibi izlemek için tıklayınız.

https://youtu.be/zZpW8AkTZNs

 

04-12-202104-12-2021